Вести

ВУЧИЋ: ИСПУЊАВАЊЕ ОБЕЋАЊА ВАЖНИЈЕ ЈЕ ОД МЕДИЈСКИХ НЕИСТИНА

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је да је захвалан "CNN"-у и "Frankfurter Allgemeine Zeitungu" на томе што га, како је навео, промовишу готово свакодневно, и додао да је за њега много важније то што се врше оправке пута у месту Ћетање у општини Прибој.

"Изражавам искрену захвалност "CNN"-у и "Frankfurter Allgemeine Zeitungu" на чињеници да ме промовишу готово свакодневно, али од њихових писанија много ми је важније то што вршимо рехабилитацију пута у месту Ћетање, општина Прибој. Укупна дужина пута је 1.500 метара, а ширина три метра", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је истакао да је од политичких притисака много важније да се испуни обећање дато Бошњацима и Србима у селима Ћетање, Калафати и Баре.

"Испуњавање обећања дато Бошњацима и Србима у селима Ћетање, Калафати и Баре, важније је чак и од снаге којом морате да се одупирете притисцима политичких и медијских полуистина и неистина. И да додам једну мудру изреку за крај, као савет: немој дозволити језику да грми, ако ти снага шапуће", поручио је председник Вучић.

 

 

 

 

Извор: Танјуг