Вести

РЕЖИМ ПРИЈЕМА ГРАЂАНА ДИМИТРОВГРАДА

Пре отприлике месец дана, председник општине Владица Димитров и његови најближи сарадници променили су режим пријема грађана Димитровграда. Режим пријема странака и грађана смо морали да променимо, јер су се једноставно створили услови да то урадимо, каже председник Општине Владица Димитров.

МИНИСТАРСТВО ГРАЂЕВИНАРСТВА, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ ФИНАНСИРА АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ДО ПАМЕТНИКА!

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић је 21. септембра дочекана је на централном градском тргу са хлебом и сољу и културно-уметничким програмом КУД-а Цариброд.

ОПШТИНСКА НАГРАДА ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ КОМУНАЛАЦ, СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ ЗОРАНИ МИХАЈЛОВИЋ

На свечаној седници Скупштине општине, која је одржана у суботу, 21. септембра, на дан празника, у сали Центра за културу, уручена је награда и признања поводом Дана општине. Награда је ове године припала Јавном предузећу Комуналац, за изузетан допринос у развоју комуналне инфраструктуре и општине у целини.

У БЕЛЕШУ У ТОКУ РАДОВИ НА ПОСТАВЉАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

Након што су крајем августа завршени радови и решени проблеми, који се тичу водоснабдевања у Месној заједници Гојин Дол, средином септембра месеца су почели радови на изградњи водоводне мреже у Белешу. Након изградње водоводне мреже на њу ће бити прикључена сва домаћинства у том приградском насељу.

ЖЕНСКА ОДБОРНИЧКА МРЕЖА СО ДИМИТРОВГРАД ОБЕЗБЕДИЛА ЗА СВЕ ПРЕДШКОЛЦЕ ОСНОВНИ ШКОЛСКИ ПРИБОР

На иницијативу Женске одборничке мреже Скупштине општине Димитровград, на почетку школске године идентичне пакетиће са основним школским прибором добило укупно 51 дете. Малишани који ове године похађају припремни програм Предшколске установе 8.

НОВИ ИНВЕСТИТОР У ДИМИТРОВГРАДУ!

Уговор о инвестицији у фабрику за израду намештаја, која ће се градити у Радној зони Белеш, средином септембра месеца потписали су председник Општине Димитровград и ОО СНС Владица Димитров и директор и власник Компаније „Антони дизајн“ из Софије Антон Петров.

Pages