Вести

Гостовање Владице Димитрова у емисији Интервју на ТВ Цариброд

Народни посланик у републичком парламенту и одборник у локалном др. Владица Димитров био је гост локалној телевизији Цариброд из димитровграда у емисији Интервју. Димитров је рекао да владајућу већину у Димитровграду чине 19 одборника и да је та већина стабилна, и такође нагласио да неће ширити одборничку групу. Што се тиче смене локалне власти, Димитров тврди да је смена извршена на апсолутно легалан и легитиман начин, и да је испоштована целокупна законска процедура.
Димитров се осврнуо и на рад претходне власти која је обећала ,,велике инвестиције" и рекао да је реалност веома сурова и да не постоји ниједно отворено реално радно место за време њихове власти, која је трајала годину и девет месеци.
Он је такође рекао да ће студенти ће добити своје стипендије на време, а што се тиче радника они не требају да брину јер неће бити никаквог реваншизма. Такође је најавио да неће доћи до смене директора јавних предузећа, али ће бити извршене кадровске промене у Управним, Надзорним и  Скупштинским одборима.
Целокупни интервју можете погледати у приложеном видеу.
Извор: РТ Цариброд