Вести

Мировић: СНС води политику реда и закона

СРБОБРАН - Потпредседник СНС Игор Мировић поручио је данас на предизборном скупу у Србобрану да та странка води политику реда, поретка и закона што, како је истакао, виде и прихватају инвеститори који све више долазе у нашу земљу.

На трибини посвећеној потстицању малих и средњих поредузећа и у разговору са грађанима те бачке општине, Мировић је истакао да је СНС показала да се радом и спровођењем политичког програма, довођењем инвеститора и "снажном акцијом на спасавању српске економје могу створити услови и за развој малих и средњих предузећа, пре свега домаћих".

Он је оценио да бржег развоја таквих предузећа не може да буде без великих привредних система и нагласио да је већ сада видљиво у читавој земљи да инвеститори долазе "прихватају и виде да СНС води политику реда, поретка и закона".

Потпредседник СНС је нагасио да економија врло јасно реагује на политичку стабилност и додао да је зато напредњацима потребан четворогодишњи мандат како би још снажније спровели започете акције у јачању економије наше земље.

У разговору с грађанима Србобрана, он је поручио да СНС тражи масован излазак на изборе 16. марта и тражи подршку да настави успешно започете реформе у привреди, финансијама и читавој економији које ће омогућити бољи живот свим породицама у Србији.

Мировић је подсетио да је СНС у протеклих годину и по дана започела одлучну борбу против корупције и криминала, нагласивши да та странка жели да се обрачуна "са хаосом који је наслеђен пре свега у области приватизације и уништавања наше привреде".

Он је додао да је на делу било "једно велико злочиначко удружење које је требало да појединцима омогући огромне привилегије" и оценио да су у протеклом периоду таквом политиком уништене многе вредности у нашој земљи.

СНС је направила "снажан рез", успела да радом државних органа открије све афере о којима се деценијама говорило, рекао је Мировић и истакао да ће борба против корупције и криминала бити још јаче настављена.

Он је поручио политичким противницима да би требало да брину о томе "да ли ће се и у којој мери показати њихова одговорност" за такво лоше стање у нашој економији у протеклом периоду.

Свакога дана открије се по једна "нова честица истине о томе да је одговорност наше политичке конкуренције за стање у којем смо затекли држву у мају 2012. заиста недвосмислена", рекао је Мировић и нагласио да ће то грађани веома јасно препознати на предстојећим изборима.

Извор: http://www.sns.org.rs