Вести

Стефановић: Господине Марковићу, нећете нас спречити у борби против криминала

Од Драгана Марковића очекујем одговоре на питања: Ко је то случај Лазаревић покренуо у време изборне кампање? Зашто случај није покренут пре два, три месеца и да ли су он, или лидери његове коалиције, тражили одлагање овог случаја?, навео је функционер СНС

Небојша Стефановић, потпредседник Српске напредне странке, изјавио је за портал Курира да је спорна изјава лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме поводом привођења Бранка Лазаревића, бившег шефа кабинета премијера Ивице Дачића и наглссио да СНС нико неће зауставити у борби против криминала и корупције.

"Сматрам да је срамна изјава лидера ЈС Драгана Марковића Палме поводом привођења Бранка Лазаревића и хоћу да му поставим неколико питања на која очекујем одговор: Ко је то случај Лазаревић покренуо у време изборне кампање? Зашто случај није покренут пре два, три месеца и да ли су он, или лидери његове коалиције, тражили одлагање овог случаја?", пита Стефановић.

"Што се СНС тиче за нас је борба против криминала и корупције непристрасна и ми смо то показали када је требало скинути имунитет посланику наше странке. Код нас неће бити повлашћених и ми од борбе против криминала и корупције нећемо одустати", казао је Стефановић.

Извор: http://www.sns.org.rs