Вести

Вучић: Борба против криминала и корупције водиће се на локалу

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић обећао је данас у Зајечару да ће се борба против криминала и корупције водити и на локалу, а онима који прижељкују украјински сценарио поручио је да Србији треба стабилност, те да би само дан хаоса вратио земљу три деценије уназад.

 

Обраћајући се грађанима после сусрета са младима он рекао да ће борба против корупције и криминала бити настављена истом жестином, али и да ће истом снагом бити вођена борба и за свако радно место, напредак српске економије и бољи живот обичних људи.

 

"Да би народ у Србији видео и да свима буде јасно да се не исплати красти ту борбу против пљачкашких приватизација, против тајкуна повешћемо и на локалном нивоу", нагласио је Вучић додајући да и они морају да знају да крађа и пљачка не могу проћи некажњено и да постоји правна држава.

 

Поновио је да пред нама није лак период и да морамо да радимо више, боље и одговорније, како би на крају године грађани видели "светло на крају тунела".

 

Најважнији посао у наредном периоду биће, како је истакао, радна места и борба да смањимо незапосленост и повећамо запосленост, доведемо стране инветситоре и ангажујемо наше људе да покажу предузетнички дух.

 

Лидер напредњака најавио је прављење националног приоритетног плана, секторске политике чији је циљ да измести најважније индустријске гране у најсиромашније регионе.

 

С тим у вези је обећао довођење инвеститора у Тимочку крајину, како би се спречило исељавање људи.

 

Помињући опет оне који прижељкују украјински сценарио, Вучић је рекао да Србија сита таквих, да хоће мир и политичку стабилност, напредак, ред и радна места.

 

"Нека не мисле да их се неко уплашио. Имају изборе за десет дана. Победите папиром и оловком да видимо хоће ли вас народ", поручио је он.

 

Само уз политичку стабилност може се довести страни инвеститор, а само један дан хаоса вратио би земљу две до три деценије уназад, упозорио је Вучић.

 

Он је позвао гласаче да изађу на изборе и од рекао да СНС жели да добије више гласова од свих осталих партија заједно.

"Само убедљива победа може да допринесе реформама", закључио је Вучић.

Извор: http://www.sns.org.rs