Вести

Вучић: Гласајте по савести

БОР - Лидер напредњака Александар Вучић поновио је данас да су избори 16. марта избор за будућност или прошлост Србије, те да једино политичком стабилношћу могу да се спроведу промене.

Он је, обраћајући се грађанима испред седишта СНС у Бору, истакао да је најважније да Србија буде политички стабилна, да нам нису потребни немири и нереди, те да је због тога било важно да се донесе одлука о расписивању избора.

 

"Имали смо лагани напредак у претходних годину и по дана, јер смо пре свега имали политичку стабилност... Ви гласајте по својој савести, али чувајте политичку стабилност, јер тиме чувате себе и своју будућност", казао је Вучић.

Борбу против корупције тек смо започели, рекао је Вучић диодајући да ће и на локалу одговорати они који су учествовали у пљачкашким приватизацијама и да ће видети да се не исплати красти.

СНС ће у наредном периоду, како је рекао, са истом енергијом као у борби против организованог криминала и корупције кренути и у борбу за стварање нових радних места, поменувши при томе да ће изградњом топионице и фабрике сумпорне киселине у РТБ Бору бити сачувана постојећа радна места, али и да ће бити простора за запошљавање младих.

 

"Наши људи поново желе да раде и први пут видим да желе да раде и да виде да својим радом могу да постигну веће резултате", истакао је Вучић и поручио да ће се у Сбрији изградити систем попут оних у Аустрији и Немачкој, као и да ће се направити бољи пословни амбијент.

 

"Неће посао закуцати на ваша врата, тражите, борите се за њега, а држава ће помоћи колико може", поручио је Вучић грађанима.

Позвао их је да изађу 16.марта на изборе и нагласио да то не сме да буде обична победа, већ да тражи подршку да Србија добије јаку владу која може да иде напред.

"Изађите на изборе, јер ако останете код куће прошлост ће да победи будућност... Како год будете гласали ми ћемо то подржати јер је то демократија", нагласио је он.

Извор: http://www.sns.org.rs