Вести

Вучић: Млади да мењају Србију, ми постављамо темеље

УЖИЦЕ - Председник Српске напредне странке Александар Вучић поручио је данас у Ужицу да млади морају да мењају ствари у Србији и да се својим радом и трудом изборе за бољу будућност.

"Без ваше енергије и снаге ми не можемо ништа да урадимо. Ви сте ти који морају да мењају ствари у Србији, а на нама је да поставимо темеље", рекао је председник СНС Александар Вучић у разговору са младим члановима ове странке у Ужицу.

“Ми ћемо донети прописе, направићемо пословни амбијент, а остало је на вама. Све зависи колико ћете се борити. Пред нама су тешке и озбиљне реформе и ви радом и трудом морате да се изборите за бољу будућност”,
истакао је Вучић.

Он је младим ужичким напредњацима поручио да у будућности треба да се воде принципима који почивају на очувању политичког мира и стабилности земље.

“Ваша је улога да будете одговорнији од многих на политичкој сцени Србије, јер само један дан хаоса у земљи условљава да 10 наредних година нема повратка на старо стање”, нагласио је Вучић.

Говорећи о незапослености која је у Србији чак 22 одсто, лидер напредњака истакао је да млади морају развијати предузетнички дух.

“Размишљајте шта можете да урадити за себе, своју породицу и државу, па тек онда шта држава може да вам врати. Такође је важно да се стално усавршавате и образујете. Немојте да кукате и жалите се. Борите се, борите се и тако ћете победити”, рекао је Вучић младим члановима СНС-а у Ужицу.

Говорећи о борби против корупције и криминала Вучић је истакао да је циљ да грађани Србије осете да је систем у земљи праведан и правичан.

“Морате истрајати на томе да се лоповлук и крађа у Србији не исплате”, рекао је Вучић.

На крају разговора лидер напредњака упутио је још једну поруку младим члановима СНС-а.

“Никад немојте да радите оно што данас у кампањи раде наши политички противници. Користе се лажима и нескривеном мржњом према мени и партији, а народу не нуде ништа. А ми када победимо и они ће живети неупоредиво боље”, рекао је Вучић.

Извор: http://www.sns.org.rs