Вести

Вучић: Нећу вам дати да срушите Србију

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић позвао је данас присталице у Крушевцу да изађу на изборе у што већем броју како би СНС остварила убедљиву победу, јер једино то ће бити гаранција да ћемо нашој деци обезбедити бољу будућност. 
 
"СНС се не бори за опстанак, већ да мења себе, Србију и да нашој деци обезбеди бољу и другачију будућност", рекао је Вучић поручивши да само ако СНС буде имала више гласова од свих осталих листа заједно може гарантовати да ће се спроводити реформе, водити борба против корупције и криминала, да ће се нешто урадити за нашу децу.
 
Рекао је и да се дуго није освртао на увреде конкуренције, јер је мислио да заједнички треба да градимо нормалну и пристојну Србију, али да га је наљутило кад је "конкуренција" престала да напада њега, а Србији почела да прети украјинским сценаријом, нередима и хаосем. 
 
"Тада је моја обавеза била да им кажем - мене нападајте, причајте да сам диктатор - немам проблем са тим, јер те ваше речи говоре више о вама него о мени, али вам нећу дати да срушите Србију, да потежете мотке и пушке по Србији", поручио је Вучић и додао да ко год мисли да ће 16. марта тако нешто да се деси - грдно се вара. 
 
Додао је и да сви други заједно имају један до два одсто предности у односу на СНС, што треба стићи и престићи до недеље, како би се спровеле реформе и будућност Србије била загарантована, па је стога поставио циљ који, како је навео, није лак, али гарантује спровођење реформи и будућност за Србију. 
"Тај циљ је да наша листа има више гласова него све листе заједно. Хоћемо победу и то убедљиву победу", поручио је Вучић.
 
А на критике да СНС нема политику и да не зна да ли је то исток или запад, рекао је да је "наша политика да идемо у ЕУ, али да против Русије нећемо". 
 
Потпредседница Српске напредне странке Зорана Михајловић изразила је данас уверење да ће на изборима 16. марта победити коалиција народа и СНС, да ће Србија добити новог премијера, те да ће земља затим кренути у велике, брзе, снажне промене, које ће је изменити тако да ће у њој грађани желети да живите са својим породицама.
 
Наводећи да су на претходним изборима побеђивале политике и странке с којима је Србији било све горе, Михајловић је позвала грађане да 16. марта изађу на изборе и да гласају за коалицију СНС, јер само та коалиција може заувек да искорени "Мишковићеве и Ђиласове тајкунске системе, да отвори нове фабрике и запосли Србију".
 
Она је позвала грађане да гласају за вредне, храбре, оне који имају снагу, "за човека који ће бити премијер и којим можемо да се поносимо, да градимо заједно будућност у коју верујемо".
 
Градоначелник Крушевца и потпредседник напредњака Братислав Гашић је на почетку предизборног скупа подсетио да је СНС кренула у победу пре две године управо из Крушевца, те да тако и данас бити. 
"Појавила се нова будућност оличена у Александру Вучићу и његовој најбројнијој и најјачој снази на политичкој сцени Србије, а то је СНС", рекао је Гашић и позвао симпатизере да на изборима докажу да је СНС најбољи, јер жели модерну и организовану државу, коју неће водити они који се на њој богате и логистичари нарко мафије.
 
"Грађани желе домаћинску Србију каква је некада била, а једини пут ка томе је онај којим корача Вучић", закључио је Гашић, најављујући победу коалиције народа и СНС.