Вести

Зоран Ђуров гостовао у емисији Актуелно на РТ Цариброд

Новоизабрни председник оштине Димитровград Зоран Ђуров гостовао је у емисији ,,Актуелно" на локалној телевизији РТ Цариброд. На почетку свог обраћања Ђуров се је осврнуо на тему међуљудских односа у општинској Управи који, по њему нису на задовољавајућем нивоу. На питање, хоће ли бити неког размештања радника, Ђуров је одговорио да историја није завршена са разрешењем господина Иванова, нити историја почиња са Зораном Ђуровим и да треба показати солидарност према сваком ко ради квалитетно свој посао, и да ће велики проблем бити обезбедити квалитетне људе, који пре свега имају вољу, и који са еланом долазе на свој посао.

Ђуров је гарантовао да неће бити политичког реваншизма, али такоће ни јавашлука. Он је у даљем свом обраћању причао о својој биографији и политичкој каријери. Обећао је грађанима да ће тражити помоћ из Београда, али и из главног града Бугарске, Софије. ,,Та помоћ би се огледала у довођењу потенцијалних инвеститора у Димитровград" рекао је Ђуров.

Ђуров је изјавио да ће пружити руку сарадње свим способним људима који су спремни да учине нешто добро за свој град, и да му није уопште битно којој политичкој структури припадају.

Он је на крају свог обраћања рекао да је приоритет тимски рад, и да ће његовим сарадницима, односно општинском већу и он као председник доносити увек заједничке одлуке.

Целокупни видео материјал можете погледати у приложеном видеу уз овај текст.

Извор: РТ Цариброд